蒙托利沃:渴望一战天下惊!

Montolivo has enjoyed mixed feelings with the national side and he was dumped out of the Euro 2008 championship by former boss Roberto Donadoni.

However, his consistent performances for La Viola have not gone entirely unnoticed as Lippi gives him the nod and the wink.

"It's a pleasure to get the call and be involved with Italy. It's also a big responsibility," Montolivo told journalists during Thursday afternoon's press conference.

"I have been taking plenty of responsibility at Fiorentina over the years and I hope I can do the same here.

"[Alberto] Gilardino and [Alessandro] Gamberini have cemented their place for Italy and I have to do the same to find more space, even though I have nothing to prove. I am hoping that other Viola players also get called up soon."

The midfielder also had a few words on matters in Serie A where Cesare Prandelli is constantly being linked with a move to Juventus.

"Prandelli to Juve? No. He will stay in Florence for many years to come," concluded the Italian.

La Nazionale are top of their group in the World Cup qualifiers. The road to South Africa is still very long but Italy are firm favourites to progress.

蒙托利沃的国家队经历有甜有苦,今年的欧洲杯中,前意大利国家队教练多纳多尼在最后时刻放弃了这名小伙子。

但是他在佛罗伦萨稳定的出色表现并没有被人们忽略,现任主教练里皮就非常欣赏这颗未来之星。

在周四下午的记者招待会上,蒙托利沃表示:“我非常荣幸得到国家队的召唤,责任也很重大。这些年来,我在佛罗伦萨承担了不少职责,希望在国家队也能如此。吉拉迪诺和甘贝里利在国家队的地位已经得到了认可,但我现在还没有证明自己给大家看,因此我必须努力去寻找属于自己的国家队位置。当然,我也希望佛罗伦萨的朋友们都能得到国家队的召唤。”

蒙托利沃还提到了最近关于普兰德利执教尤文图斯的传言。“普兰德利去尤文图斯?不,不可能,他在佛罗伦萨才刚上路呢,”

在世界杯预选赛中,意大利位于小组首位。前往南非的路还很长,但意大利正一步步向前进发着。。。

楼主新帖

我才刚上路呢,hehe,这句翻译得好

蒙托利我真是自家人啊
    慵懒

LZ辛苦~最近老发新闻贴。
    对于我们这些眼神不济的人,字体再大一点就更好啦~
    PS:你的头像啊,看不到了,变成了红叉叉呀~  
    难过

小蒙你要好好表现啊
    积极跑动
    开心

[LV.Master]伴坛终老

才刚上路耶 呵呵
    我记得是周润发在广告中的台词啊

蒙托利沃。。。。。蒙托利沃。。。

原帖由 FM妖人 于 2008-10-10 18:49 发表
    LZ辛苦~最近老发新闻贴。
    对于我们这些眼神不济的人,字体再大一点就更好啦~
    PS:你的头像啊,看不到了,变成了红叉叉呀~   

哈哈,字改大了,头像也改了。。。
    开心

看看里皮怎么用!

加油吧,小帅哥

萌猫呢?过周末去了?

好啊好啊
    渴望一战天下惊
    开心

原帖由 BenKoo 于 2008-10-10 18:43 发表
    我才刚上路呢,hehe,这句翻译得好

周润发:成功?!我才刚上路!
    旁白:斯得雅男装
    开心

好像被人挂念了??

原帖由 cantoviola 于 2008-10-10 22:17 发表
    好像被人挂念了??

你的意思莫非是…………
    额,你太脸皮厚了
    慵懒

原帖由 cantoviola 于 2008-10-10 22:17 发表
    好像被人挂念了??

小蒙的新闻搭到了十楼你还没跳出来是有点奇怪~
    开心

原帖由 FM妖人 于 2008-10-11 00:03 发表

小蒙的新闻搭到了十楼你还没跳出来是有点奇怪~

加班咧……情有可原~

看来 萌猫 应该是对小蒙有特殊感情的?

期待......
    慵懒

原帖由 静默者黑 于 2008-10-11 02:15 发表
    看来 萌猫 应该是对小蒙有特殊感情的?

当然~
    我是BBM来的~!