穆图在Facebook上加我了!!!

各位, 不知大家有没有听说过Facebook这个网站, 它是一个全球范围的聊天交友网站, 果然不出我所料, 确实很多球员和教练都有用户, 从球员们之前的聊天内容和他们自己的文件资料可以判断他们是真实的!!! 现在我已经加了的有穆图, 克洛泽, 波多尔斯基,比基(雷丁的那个后卫Bikey)还有罗伯特巴乔,他们都回了我,真是太兴奋了!
其实我还发了很多交友申请给其他球员,现在还在等待他们的回应了...不过有时看一下他们球员之间聊天也感觉特别有趣,比如那个比基拿克洛泽的名字开玩笑,对巴乔说他也想剪个马尾辫,还有教练在上面拉球员转会,球员之间劝说转会什么的,那个马特垃圾对别人就是说吃的,说克洛泽,下米兰来吧,我们叫塞萨尔传个超长球,谁顶不到就晚上请客...我有空就到上面看球员们聊天,也是一种乐趣啊...
各位有兴趣试下如何??? www.facebook.com  用自己的电子邮箱注册,完成后可以自己找世界上任何人都可以加为朋友!!!
楼主新帖
    郁闷

很难相信啊 给点证据啊 叫adrian mutu的很多很容易啊

上面有他们的图片,生活照...

Adrian Mutu
    is sunt obosit si mi-e cald.
    Updated on Thursday Profile See Adrian's...
      Photos
      Groups
      Marketplace
    Networks: Romania

Sex: Male
    Interested In: Women
    Relationship Status: Married
    Looking For: Friendship
    Birthday: January 8, 1979
    Hometown: Calinesti, Romania
    Political Views: Moderate
    Religious Views: Roman Orthodox
    (穆图的个人资料)

Contact Info
    Email:  

Personal Info
    Activities: Soccer
    Interests: Soccer, music, cars
    Favorite Music: Trei Sud Est, Verbal, Parazitii... anything manele, rap, pop, club music, basically anything
    Favorite Quotes: Intreaba si ti se va raspunde = Ask and you will be answered

Mai bine mai tarziu decat niciodata = Better late than never

Nu lasa pe maine ce poti face astazi = Don't leave for tomorrow what you can do today

Bine faci, bine gasesti = You do good, you find good

About Me: A striker and captain of the Romanian national team, I am currently playing for Fiorentina in Italy. I am #10.

I am considered by many to be the most talented Romanian player of my generation. In December 2005 and again in December 2006 I was awarded the Romanian Footballer of the Year title.

I am married to my lovely wife, Consuelo Matos and we have a beautiful daughter, Adriana. I also have a son, Mario from a previous marriage.
    (穆图的详细资料)

FIO不会有两个穆图吧??

不管了,去看看

我试试去!
    郁闷

是吗?
    但用什么语言聊呢?对方也不一定懂英文啊!!

对此类信息不置可否!!

不太相信的说。如果这样她们有多少人天天加它们啊。每秒都有上百个人和他们说话。。。

是么
    不大相信

原帖由 zhitianwu 于 2007-5-28 13:17 发表
    不太相信的说。如果这样她们有多少人天天加它们啊。每秒都有上百个人和他们说话。。。

这就是Facebook的好处了, 它不是像QQ之类的聊天工具, 而是网上留言版, 的确有很多球迷和他们说话, 但球星们也不是闲着没事做的, 他们并不是每个球迷都回...
    我的巴拉克等了这么久他还没回我呢...........

原帖由 zrzxy 于 2007-5-28 12:22 发表
    是吗?
    但用什么语言聊呢?对方也不一定懂英文啊!!

用英文完全没问题, 有Facebook用户的球员大都懂英文, 这就是为什么FIO里只有几个有Facebook, 而英超却一大堆了

居然Facebook上有,我很久都没能登上去了...

偶英语不好,聊什么啊

LZ跟MUTU  聊了我些什么?

Wow, I'm so excited that I added a super player in Fiorentina!!! Kick some asses in UEFA Cup next season, love u Adrian!!! Mutu Rocks!!!!

Don't listen to others, u like being a member of Fiorentina, and Fiorentina also need u, we all hope u can end your career in Fiorentina!!!

Wow, Adrian, that was a wonderful goal against Sampdoria!!! u opened up the score, that was a perfect match.. I was so happy we have such a wonderful season.yeah, Montolivo, Pazzini and Reginaldo are doing perfectly too!!!

btw, does anyone else in Fiorentina have a facebook?? I'm wondering....

这些都是我对他说的

(PS) 的确有冒牌货, 我看见有两个阿兰 希勒于是我问他, 你有两个用户吗? 阿兰说, 不,我只有一个, 另一个是冒牌货, 我对另一个问了同样的问题, 那冒牌货现在都没回我........
    郁闷

呵呵,如今的交流手段还真多,我是个信虫,5年了。Facebook还没有尝试过呢

好东西 最好你写个使用帮助什么的  你知道 我的~英文真是要命啊